Випускники кафедри відтворення лісів та лісових меліорацій представили на конференції свої дипломні роботи

28 листопада 2019 року

У постерній конференції за результатами виконаних магістерських робіт прийняли участь усі 18 дипломників кафедри відтворення лісів та лісових меліорацій.
Особливо актуальними і значущими для сучасного виробництва були всі роботи дипломників. Водночас особливий інтерес учасники конференції проявили до постерів С.В. Смирнова «Особливості використання сучасних добрив у деревних розсадниках» (наук. керівник доц. І.В. Іванюк), Д.О. Гуртової «Шляхи покращення деревного розсадництва ДП «Іллінецьке ЛГ» (наук. керівник доц.. А.П. Пінчук), А.В. Примакової «Зміцнення ПЛНБ як основа підвищення продуктивності лісів ДП «Новгород-Сіверське ЛГ» (наук. керівник доц.. доц.. О.Ю. Кайдик), Д.І. Сульжика «Водоохоронні лісові насадження р. Стубла у Рівненській області та шляхи підвищення їх захисних властивостей» та В.В. Бездольного «Стан деревного розсадництва та шляхи його удосконалення у ДП «Костопільське ЛГ» (наук. керівник доц. Ю.І. Косенко).

 

 

 

Неабиякою змістовністю та оформленням вирізнялися постери О.В. Пащенка (наук. керівник доц.. С.М. Дударець), В.А. Ситника (наук. керівник доц.. Г.О. Лобченко), В.Ю. Юрчука (наук. керівник проф. В.М. Маурер), О.В. Підмогильного (наук. керівник доц.. С.М. Дударець) та багатьох інших. Байдужих серед учасників конференції не було. Натомість, було багато питань і дискусій довкола представлених наукових матеріалів, які допомогли присутнім глибше зрозуміти важливість та зміст представлених робіт, а їх авторам краще підготуватися до захисту кваліфікаційних праць, який не за горами.
Ні пуха, ні пера випускники!

Віктор Маурер
завідувач кафедри

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook