Міжвузівська студентська науково-практична конференція «Осінні наукові читання – 2019»

27 листопада 2019 року

Традиційна Міжвузівська студентська науково-практична конференція «Осінні наукові читання», яку щорічно проводить циклова комісія математичних та природничих дисциплін, цього року була приурочена 128-ій річниці коледжу. ЇЇ тема: «Організація і економіка використання біоресурсів» спонукала до наукових досліджень багатьох студентів. Право ж виступити з доповідями отримали найкращі.

 

Змістовним був виступ студента-першокурсника групи № 1 Тригуба Андрія (керівник Мартишевська М.Ф.) на тему: «Антропогенний вплив на біоресурси та біорізноманіття».

«До краси можна доторкнутися тільки серцем» – під такою оригінальною назвою прозвучав виступ першокурсниці групи №3 Лози Катерини (керівник Баранчук В.С.), в якому вона познайомила всіх присутніх з рідкісними і зникаючими видами рослин Червоної книги України та Чернігівщини.

Лесенко Владислав, студент групи М-21 (керівник Руднєва С.М.), дослідив виробництво і використання біомаси і біопалива в Україні та довів, що це шлях до стабільності нашої держави.

Ющенко Дарина, студентка групи О-21(керівник Бабич Г.О.), дослідила і представила рідкісні і зникаючі тварини Червоної книги України і Чернігівщини.

«Лісові ресурси України» - такою була тема виступу студентки групи Т-21 Клочко Аліни (керівник Вертелецький О.О.), яка звернула увагу на те, що лісові ресурси - один з найважливіших видів біологічних ресурсів, вказала на причини їх знищення та шляхи відновлення.

Крижанівський Володимир, студент групи А-21 (керівник Костенко М.О.) виступив з доповіддю «Природоохоронні території України».

Заочно в конференції взяли участь студенти ВП НУБіП України «Ніжинський агротехнічний коледж» і ВП НУБіП України «Бережанський агротехнічний коледж».

Усі учасники конференції отримали подяки.

 

Баранчук В.С., голова циклової комісії

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook