Мій вибір – факультет ветеринарної медицини НУБіП!

26 листопада 2019 року

Вибір майбутньої професії - важливий етап у житті кожної людини. На щастя, є багато талановитої молоді, яка не лише чітко розуміє, яким професійним шляхом бажає прямувати, а й поєднує свої бажання з першими кроками на шляху до своєї мрії. Борисенко Тимофій навчається в 11 класі Канівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 4. Мрія Тимофія - навчатись на факультеті ветеринарної медицини Національного університету біоресурсів і природокористування України.
- Тимофій, чому Ви обрали професію ветеринарного лікаря?
- Ця мрія родом з дитинства. Батьки, коли мені було, мабуть, років дев’ять, привезли мене на екскурсію в Київ, де я вперше побував у зоопарку. Саме під враженнями від екскурсії я вперше зрозумів, що хочу лікувати тварин.


- Чи Ви уже зробили якісь перші «кроки в професію»?
- Так, у липні 2018 року до Канева приїжджала команда ТОВ «Чотири лапи Україна», що займається стерилізацією бездомних тварин, і я приєднався до роботи у якості волонтера-практиканта. Ця подія ще більше переконала мене у правильності вибору професії ветеринарного лікаря. Про мене тоді писали навіть в місцевій газеті.

- Чому саме факультет ветеринарної медицини НУБіП України?
- Я був неодноразово на факультеті ветеринарної медицини НУБіП України і мені імпонує атмосфера, яка тут панує, а також я реально оцінюю можливості професійної підготовки за обраним фахом, тому вагань у мене стосовно цього питання не виникало.
- Тимофію, бажаю тобі успіхів у досягненні мети!

Розмову вела
асистент кафедри біохімії
і фізіології тварин
ім. акад. М.Ф. Гулого
Тетяна Ткаченко

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook