Факультет аграрного менеджменту гостинно приймав школярів Оболонського району м.Києва

25 листопада 2019 року
Факультет аграрного менеджменту

22 листопада 2019 року відбувся День відкритих дверей в Національному університеті біоресурсів і природокористування України.

Гостями факультету аграрного менеджменту та кафедри адміністративного менеджменту і зовнішньоекономічної діяльності у рамках підписаної Угоди про співпрацю з Управлінням освіти Оболонської районної в м. Києві Державної адміністрації (начальник управління Вахнюк Н.М.) були присутні учні страших класів шкіл Облонського району із супроводжуючими особами: №233 (Поляруш Л.А., Сидлорець Т.М., Свердленко Л.О.) , № 20 (Гребеневич Л.В.), № 226 (Кас’яненко Я.В.), №232 (Кушнір Н.Є., Рашак Н.Є.), №233 (Заверуха Д.М.), №8 (Козярук О.І.), №9 (Короленко), № 157 (Мелещенко А.І.), № 214 (Штанько ТВ.), № 216 (Ляпіна, Харченко, Зозуля Л.В.), НВК №240 СОЦІУМ, (Суворова А.В.).

Гості заходу познайомились з університетом, факультетом аграрного менеджменту та кафедрою адміністративного менеджменту та ЗЕД. Під час проведення заходів школярі мали змогу пройти тестування на предмет виявлення лідерських якостей та комунікативних здібностей.

 

Чекаємо учнів на зимових канікулах для відвідування музеїв НУБіП України та зустрічей з викладачами кафедри, які організовуватимуть цікаві тематичні лекції, воркшопи, зустрічі з випускниками та студентами факультету, майстеркласи, допомогу в написанні робіт для МАН України та тез доповідей для участі в конференціях.

Щиро дякуємо за допомогу в проведенні Дня відкритих дверей заступнику начальника управління Оболонської районної в м. Києві Державної адміністрації Сухоловській Т.О. і начальнику відділу позашкільної освіти та виховної роботи Остапцю Л.Л.

 


Декан факультету аграрного менеджменту
к.е.н., доц. Остапчук А.Д.
Завідувач кафедри адміністративного менеджменту та ЗЕД
д.е.н., проф. Мостенська Т.Л.

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook