Результати VIII міжнародної науково-технічної конференції «Проблеми надійності та довговічності інженерних споруд та будівель на залізничному транспорті», 20-22.11.2019, УкрДУЗТ

21 листопада 2019 року
м. Харків, пл. Фейербаха, 7

Колектив кафедри будівництва прийняв участь у VIII-й Міжнародній науково-практичній конференції "Проблеми надійності та довговічності інженерних споруд та будівель на залізничному транспорті", яка відбулася 20-22 листопада 2019 року у м. Харків. Організаторами конференції виступили: Міністерство освіти і науки України, Український державний університет залізничного транспорту, Транспортна академія України, Академія будівництва України, Instytut Kolejnictwa (Warszawa), University of Zilina in Zilina, ТОВ "БАСФ",ТОВ "ЛІРА-САПР" та ін.
Старший викладач кафедри будівництва, к.т.н., Дмитренко Є. А. виступив із доповіддю "Розрахунок позацентрово-розтягнутих залізобетонних конструкцій із малими ексцентриситетами за граничними станами першої групи із застосуванням деформаційного методу".
За результатами конференції був опублікований збірник тез доповідей, у якому прийняли участь професор кафедри будівництва д.т.н., Яковенко І. А., доценти кафедри к.т.н. Фесенко О.А. та д.т.н. Степанчук О.В. 
Колектив кафедри будівництва факультету конструювання та дизайну Національного університету біоресурсів і природокористування України висловлює щиру подяку організаторам конференції за теплий і дружній прийом та бажає усім учасникам конференції міцного здоров'я, добробуту, довголіття та наукових успіхів та відкриттів!

 


Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook