Виставка творчих робіт «Людина ХХІ століття» до Всесвітнього Дня філософії

21 листопада 2019, 19:00

 Людина… яка вона, як живе, думає, відчуває, як приймає рішення, про що мріє й чи дозволяє собі по-справжньому мріяти, чи може вона бути відвертою та сміливою? Що допомагає людині чути саму себе, будувати справжні стосунки, розуміти і любити інших? Образ людини ХХІ століття - він настільки строкатий і неоднозначний, наскільки тільки можна собі уявити…

До Всесвітнього Дня філософії кафедра філософії гуманітарно-педагогічного факультету Національного університету біоресурсів і природокористування України організувала виставку творчих робіт «Людина ХХІ століття». Образ людини ХХІ століття спробували відтворити студенти агробіологічного, ветеринарного, гуманітарно-педагогічного, економічного, юридичного та інших факультетів НУБіП України.

 

Іноді художні образи можуть розповісти набагато більше, ніж слова. Ми всі родом з дитинства, мабуть, тому образи привертають увагу до себе як магніти й не залишають байдужими нікого. Творчі роботи студентів розповіли багато історій, в них багато надії, радості, гумору й прагнення до кращого, а як казав Пабло Пікассо «все, що можна уявити – реально».

Дякуємо всім, хто долучився до ініціативи кафедри й допоміг створити неймовірний дух свята!


Вітаємо зі Всесвітнім Днем філософії!

Оксана Дубровіна,
асистент кафедри філософії 

 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook