Спільна Науково-практична конференція Royal Canin та НУБіП України з ветеринарної медицини «СУЧАСНИЙ ПІДХІД ДО ДІАГНОСТИКИ ТА ЛІКУВАННЯ ДРІБНИХ ТВАРИН»: результати дослідження магістрів 2 року навчання

21 листопада 2019 року

20 листопада 2019 р. на факультеті ветеринарної медицини відбулась традиційна Науково-практична конференція Royal Canin та НУБіП України з ветеринарної медицини «СУЧАСНИЙ ПІДХІД ДО ДІАГНОСТИКИ ТА ЛІКУВАННЯ ДРІБНИХ ТВАРИН», що була присвячена 100-річчю факультету ветеринарної медицини. 
Метою даного заходу, який став уже традицією на факультеті ветеринарної медицини, було представлення результатів досліджень студентів магістратури випускного курсу в рамках підготовки магістерських робіт задля ознайомлення гостей, роботодавців, викладачів, співробітників, студентів магістратури та бакалаврату з основними результатами та досягненнями магістрів-випускників.

 
Доброю традицією даного заходу стала співпраця факультету з фірмою Royal Canin Ukraine, яка вже вкотре виступає спонсором даного заходу, при цьому представники фірми приймають активну участь у виступах та оцінюванні наукових надбань наших випускників.
Магістрів на конференції вітали декан факультету ветеринарної медицини Микола Цвіліховський, заступник начальника навчального відділу з магістерських програм Олена Колеснікова, директор департаменту зв’язків із громадкістю Royal Canin Ukraine Олена Тищенко-Тишковець, експерт з наукових комунікацій Royal Canin Ukraine Наталя Гаврасьєва, головний лікар ветеринарної клініки Supervet Віталій Романишин, лікар ветеринарної медицини клініки АртВет Галина Сидорова, заступник декана ветеринарної медицини з магістерської підготовки Володимир Мельник, професори, доценти та викладачі факультету.

Традиційно програма конференції включала не тільки постерні доповіді магістрів, а й доповіді провідних лікарів ветеринарної медицини. Новинкою цього річного заходу стали усні виступи наших магістрів, які на високому рівні презентували свої досягнення, за що відповідно були нагородженні цінними подарунками, грамотами та сертифікатами.


Гості конференції взяли активну участь в обговоренні та оцінці представлених робіт, звернули увагу на актуальність обраних тем, сучасних підходів у вирішенні поставлених завдань та якість сформованих висновків та пропозицій при вирішенні завдань дослідження, прийняли активну участь в обговоренні представлених результатів дослідження магістрів та відзначенні кращих на їх думку робіт. Окрім обговорення власних доповідей, магістри прийняли активну участь в обговоренні виступів запрошених гостей.

Підсумовуючи захід, гості та учасники конференції зазначили, що магістри факультету відповідально підійшли до підготовки та висвітлення результатів своїх досліджень, а тому магістри не залишились без відзначення та подарунків.


Володимир Мельник, заступник декана факультету ветеринарної медицини з магістерської підготовки


Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook