Відкрита лекція з навчальної дисципліни «Системи технологій в тваринництві» для студентів бакалавратури спеціальності «Маркетинг»

16 листопада 2019 року
МТФ

  15 листопада відбулась відкрита лекція доцента кафедри механізації тваринництва Ачкевич Оксани Миколаївни з навчальної дисципліни «Системи технологій в тваринництві» для ОС «Бакалавр» спеціальності «Маркетинг». Тема лекції: «Обладнання для утримання та догляду за тваринами».


     На лекції були присутні: заступник декана механіко-технологічного факультету з навчальної та виховної роботи Братішко В.В. та викладачі кафедри механізації тваринництва – завідувач кафедри Хмельовський В.С., доценти кафедри Заболотько О.О. та Ребенко В.І.


 

  Тематичний план лекції включав наступні питання: типи та розміри тваринницьких підприємств, способи та обладнання для утримання тварин і птиці, обладнання для ветеринарно-санітарної обробки тварин, обладнання для створення мікроклімату, основні техніко-економічні показники обладнання.

    Лекція була проведена відповідно з наведеним планом у повному обсязі. Ачкевич О.М. вільно володіла матеріалом, вміло зосереджуючи увагу слухачів на головних положеннях лекції. Студенти продемонстрували високу зацікавленість матеріалом та активно включалися в обговорення поставлених запитань.


   Були використані технічні засоби – підготовлена презентація, що логічно доповнювала лекційний матеріал та підкреслила професійну майстерність лекторки, вміння створити робочу та творчу атмосферу в аудиторії.
   Студенти та викладачі відмітили актуальність та сучасність змісту лекції, різноманітність педагогічних методів і прийомів, систематичність та логічну послідовність викладення матеріалу та доступність його подання.
     Підчас обговорення присутні зазначили, що відкрита лекція доцента кафедри механізації тваринництва Ачкевич Оксани Миколаївни проведена на високому науково-методичному рівні та відповідає вимогам вищої школи.


Світлана Потапова,
ст. викладач кафедри механізації тваринництва

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook