17 листопада студенти 1 курсу 10 групи разом з куратором, асистентом кафедри Р. Бокотьком прогулялися вечірнім Києвом

17 листопада 2019, 12:00

Разом з куратором,  асистентом кафедри хірургії і патофізіології ім. академіка І. О. Поваженка Бокотьком Р. Р. студенти 1 курсу 10 групи відвідали романтичний та загадковий нічний Київ. Особливо яскраво та неперевершено столиця України милує око вночі. Побачити столицю повинен кожен! Насичена багатовікова історія, дивовижні пам'ятники культури, неймовірної краси архітектура минулого і сьогодення, мальовничі пейзажі Дніпра – це все лише маленька частина того, чим може пишатися Київ. Всі ці дива набувають своєї неперевершеної особливості саме вночі.

Відвідали легендарний пам'ятник Валерію Лобановському — видатному українському футбольному діячу на території комплексу стадіону «Динамо» імені Валерія Лобановського в Києві, який розташований неподалік головного входу на стадіон, що був відкритий у 2003 році.


На вул. Хрещатик встановлена ілюмінація на тросових розтяжках над проїжджою частиною (більше 200 одиниць зимових мотивів). На деревах Каштанової алеї встановлено динамічний "падаючий лід". А ялинки та дерева вздовж вулиці прикрашені яскравими гірляндами (приблизно 50 одиниць).

Місто Київ — це не лише славетна столиця нашої батьківщини, а й ключова ланка єднання різноманітних історичних епох, яка захоплююче виглядає саме у вечірній час.

Не дарма так багато розповідей про Київ, зокрема його нічне життя. Його оспівують у піснях, зображають на картинах, озвучують у віршах, адже Київ — це перлина всієї української історії, всього українського, всього козацького незламного духу, що захоплює погляд, який неможливо відірвати і який запам’ятається назавжди, а особливо у студентські роки. Дякуємо нічному Києву за чудову привітну, теплу та приємну нічну зустріч. Неодмінно повернемось знову.


Куратор 10 групи 1 курсу Р. Бокотько,
староста групи Н. Демидюк,
заступник старости групи Є. Казміріді


Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook