КАФЕДРА ОФІЦІЙНО ПОПОВНИЛАСЯ ЩЕ ОДНИМ КАНДИДАТОМ НАУК ЗІ СПЕЦІАЛЬНОСТІ 16.00.02 «ПАТОЛОГІЯ, ОНКОЛОГІЯ І МОРФОЛОГІЯ ТВАРИН»

17 листопада 2019 року

Згідно з рішенням спеціалізованої вченої ради про присудження наукового ступеня кандидата наук, який затверджено наказом Міністерства освіти і науки України від 15.10.2019 № 1301, було присуджено науковий ступінь кандидата ветеринарних наук за спеціальністю 16.00.02 «Патологія, онкологія і морфологія тварин» асистенту кафедри хірургії і патофізіології ім. акад. І. О. Поваженка Бокотьку Роману Романовичу. В першу чергу хочеться схилити голову і від щирого серця та з глибини душі з величезною повагою та пошаною подякувати науковим керівникам, доктору ветеринарних наук, професору, члену-кореспонденту НААН України, Заслуженому діячу науки і техніки України, академіку Академії наук вищої освіти України Мазуркевичу Анатолію Йосиповичу за величезний труд, розуміння, повагу, допомогу, підтримку у складних рішеннях, які здавались неможливими для вирішення, але разом ми це зробили, і ось результат не заставив себе чекати. Це керівник, який на все життя навчив нічого не боятись, а тільки плідно працювати і ніколи не зупинятись, а завжди рухатись тільки вперед.

 
Велика подяка за науково-консультативну допомогу в наукових дослідженнях доктору ветеринарних наук, професору Малюку М. О., викладачу Рогатинського державного аграрного коледжу, заступнику директора з навчальної роботи Вільчику В. О., доктору ветеринарних наук Борисевичу Б. В., кандидату ветеринарних наук Ковпаку В. В., доценту, докторанту Кладницькій Л. В., кандидатам ветеринарних наук Харкевичу Ю. О., Данілову В. Б., Дорощуку В. О., а також всім друзям, а особливо вдячний кандидату наук, старшому викладачу кафедри хірургії і патофізіології тварин ім. акад. І. О. Поваженка Савчуку Т. Л., Ковпак О. С., Масаловичу Ю. С., аспірантці Дем’янцевій Ю. В., лаборанту кафедри Вересенко О. П., без яких наукові звершення були б нездійснені.

Дякую офіційним опонентам –  завідувачу кафедри анатомії і гістології Житомирського національного агроекологічного університету, доктору ветеринарних наук, професору Горальському Л. П., доктору ветеринарних наук, професору Коцюмбас Г. І. за детальний аналіз та оцінку роботи.

Велика та щира вдячність голові спеціалізованої вченої ради, декану факультету ветеринарної медицини, доктору біологічних наук, професору, академіку НААН України Цвіліховському М. І., вченому секретарю спеціалізованої вченої ради, доктору ветеринарних наук, професору Грушанській Н. Г., секретарю науково-технічної ради НДІ здоров’я тварин, кандидату ветеринарних наук, доценту Михальській В. М. та членам спеціалізованої вченої ради за позитивну оцінку роботи.


Дякую всім без виключення членам кафедри, співробітникам факультету, відділу аспірантури, завідувачу відділу докторантури та атестації наукових кадрів Боярчуку С. В., а також всьому колективу співробітників та всім хто не сумнівався та у важку хвилину підтримував, не давав здатись. 

 

Асистент кафедри хірургії і патофізіології
ім. академіка І. О. Поваженка, кандидат ветеринарних наук
Бокотько Роман Романович

 
 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook