Відкрите лекційне заняття з дисципліни «Аграрна політика» доцента кафедри глобальної економіки Гераймович В.Л.

12 листопада 2019 року
НУБіП України

11 листопада 2019 року на 3 парі в ауд. 68 к.4 успішно відбулася відкрита лекція з дисципліни «Аграрна політика» на тему "Механізм надання державної підтримки аграрному сектору" для слухачів ОС «Магістр» спеціальності "Біотехнології та біоінженерія". Лекцію провела к.е.н. доцент кафедри глобальної економіки Гераймович В.Л.  

 Лектором було підібрано цікавий науковий матеріал, що дозволив застосовування прийомів розповіді, характеристики, пояснення, коментування та зберегти стійку увагу слухачів протягом всього заняття. Окрім того, викладач постійно залучав студентів до активної участі у занятті, використовуючи сучасні методичні прийоми та заохочувальні стимули.

 Присутні на відкритому лекційному занятті завідувач кафедри глобальної економіки, д.е.н., професор Вдовенко Н.М., к.е.н.., доцент кафедри глобальної економіки Михальчишина Л.Г., к.е.н., ст. викладач кафедри глобальної економіки Сокур Л.В., асистент кафедри Павленко М.М., а також студенти позитивно оцінили його зміст, відзначили високий науковий рівень володіння матеріалом, культуру мови викладача, різноманітність використаних методів і прийомів, уміння підтримувати дисципліну в аудиторії, логічну послідовність і лаконічність лекційного матеріалу.

Михальчишина Л.Г., доцент кафедри глобальної економіки

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook