Кафедри технологій та дизайну виробів з деревини розвиває співпрацю з австрійським бізнесом у рамках роботи технічного комітету зі стандартизації

17 листопада 2019 року
     6-8 листопада доцент кафедри технологій та дизайну виробів з деревини Марченко Наталія, старший викладач Буйських Наталія, доцент Мазурчук Сергій та асистент Новицький Сергій на запрошення керівництва компанії відвідали деревообробне підприємство Holzindustrie Schweighofer в м. Радівці (Румунія). Holzindustrie Schweighofer зі штаб-квартирою у Відні є інтернаціональною компанією, яка володіє шістьма великими виробничими потужностями в Румунії та Німеччині.

     Відвідування відбулося в рамках роботи Технічного комітету зі стандартизації (ТК-18 «Лісові ресурси») над імплементацією європейських стандартів в Україні. В ході жвавої дискусії були обговорені питання методів вимірювання та обліку лісоматеріалів на етапах заготовлення, транспортування і приймання. Також значну частину часу приділили вивченню питання класифікації пилопродукції, у т.ч. конструкційних пиломатеріалів, за її призначенням та вимогами різних країн світу.

     На виробничому майданчику співробітники кафедри ознайомилися з практичним застосуванням нормативної документації з визначення якості та обсягу під час сортування лісоматеріалів та пилопродукції. Румунські колеги з великою зацікавленістю віднеслися до інформації про перехід України на європейські стандарти та надали корисні поради.

     Висловлюємо щиру вдячність керівництву компанії за надану можливість ознайомлення з підприємством!

Олена Пінчевська,
завідувач кафедри технологій
та дизайну виробів з деревини

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook