Декада циклової комісії технологічних та лісотехнічних дисциплін

12 листопада 2019 року

 Лабораторно-практичне занаття

В групі Т-41 було проведено лабораторно-практичне заняття на тему: «Органолептична оцінка якості молока» з дисципліни «Технологія виробництва молока і яловичини».

Метою заняття було ознайомити здобувачів освіти із органолептичними, фізико-хімічними показниками молока та кисломолочних продуктів, навчити відбирати проби молока та їх консервувати.

Насамперед, студенти ознайомилися з правилами техніки безпеки під час роботи у молочній лабораторії, обладнанням для оцінки якості молока. Шляхом лабораторних досліджень майбутнім технологам було запропоновано визначити органолептичні показники питного молока за зовнішнім виглядом, смаком, запахом, кольором, консистенцією, ступінь його чистоти за еталоном.

Обговорення результатів лабораторної роботи показали, що всі студенти міцно засвоїли навчальний матеріал, готові до його використання в практичній діяльності.

  

Соловей О.Ю., викладач технологічних дисциплін

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook