Французьких друзів радо зустрічали в коледжі

7 листопада 2019 року

 Впродовж багатьох років коледж плідно співпрацює з французькими громадськими організаціями, сільськогосподарськими ліцеями. Обмін досвідом, думками, навіть просте спілкування сприяють розширенню кругозору студентів, мають неабиякий вплив на їх світосприйняття.

 

Про молодіжні проблеми сьогодення і йшла мова на зустрічі студентів з представниками французької асоціації «Діти України», які завітали до коледжу. Розповівши про свій життєвий шлях, а серед гостей були дворазовий чемпіон Франції, дворазовий призер Європи і світу з велосипедного спорту Люсі Лєфевр, агроном і ландшафтник за освітою, мама і бабуся за діяльністю Марян Лєфевр, робітник автозаводу Бернар Баттароззі, логістик Марі Радованович, професійний спортсмен-велосипедист Нільс Брузес, всі відмітили, що тільки міцні знання, старання, цілеспрямована праця можуть принести бажані результати.

- Ви майбутнє України, саме вам творити її новітню історію, створювати європейські умови життя, - підсумували виступаючі.

Слід відмітити, що сама асоціація живе проблемами України вже більше 10 років. Оздоровлення дітей Бобровиччини в сім’ях, матеріальна підтримка українських студентів, які навчаються у вищих навчальних закладах України і Франції, пропаганда України у Франції - неповний перелік їхньої благодійної діяльності. Ось і сьогодні скарбник асоціації вручила ще два конверти для оплати за навчання двом випускникам коледжу.

Після знайомства з коледжем президент асоціації Сіріль Лєфевр, як і кожен з гостей, висловив захоплення навчальним закладом, викладачами і студентами.

Микола Демидюк, викладач коледжу

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook