ПОСТЕРНІ ПРЕЗЕНТАЦІЇ МАГІСТРІВ СПЕЦІАЛЬНОСТІ «ЕКОНОМІКА», СПЕЦІАЛІЗАЦІЇ «БІЗНЕС-ПЛАНУВАННЯ ПІДПРИЄМНИЦЬКОЇ ДІЯЛЬНОСТІ»

13 листопада 2019, 19:06

 13 листопада 2019 року на економічному факультеті відбулася постерна презентація магістерських робіт. Результати своїх досліджень представили студенти кафедри організації підприємництва та біржової діяльності із спеціальності «Економіка», спеціалізації «Бізнес-планування підприємницької діяльності».  

На заході були присутні науково-педагогічні працівники кафедри на чолі з її завідувачем д.е.н. проф. Ільчуком М.М. оскільки такий він насамперед покликаний для перевірки змісту проведених досліджень, вимогам щодо їх написання, актуальність та практичну значущість. Також, на презентації був присутній проректор з навчальної та виховної роботи д.е.н. проф. Кваша С.М., який звернув свою увагу на терміни подачі магістерських робіт на кафедру їх зміст та оформлення. 

Комісія в складі завідувачів випускових кафедр д.е.н. проф. Ільчука М.М., д.е.н. проф. Єрмакова О.Ю., д.е.н. проф. Рогач С.М. та представників деканату економічного факультету розглянула і оцінила презентації. До обговорення питань представлених в магістерських роботах долучилися і викладачі кафедри, а  студенти мали нагоду показати свої знання, уміння та навички здобуті під час навчання.

  

На завершення постерної презентації члени комісії зазначили високий рівень підготовки магістрів, побажали їм успіхів у подальшій роботі над проектами та майбутній професійній діяльності.

Руслан Любар 

 доцент кафедри організації підприємництва та

біржової діяльності

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook