Постерні презентації магістрів спеціальності «Економіка»

13 листопада 2019, 16:45

 13 листопада 2019 року магістри 2-го року навчання спеціальності «Економіка» звітувалися про хід виконання магістерських досліджень у рамках постерної презентації своїх досягнень.

Комісія в складі завідувача кафедри організації підприємництва та біржової діяльності д.е.н., професора Ільчука М.М. та завідувача кафедри економіки праці та соціального розвитку д.е.н., проф. Єрмакова О.Ю. розглянула та оцінила представлені постерні презентації студентів-магістрів, а також звернула увагу студентів на сильні й слабкі сторони проектів. Захід проводився в формі діалогу між магістрами, членами комісії й присутніми та мав дискусійний характер.


Активним учасником обговорення представлених результатів досліджень студентів був проректор з навчальної і виховної роботи, Кваша С.М., який розповів студентам про вимоги, що висуваються університетом до магістерських робіт і закликав студентів думати, аналізувати роботи своїх колег та робити обґрунтовані висновки.

Високий рівень володіння матеріалом із теми досліджень продемонстрували: Василенко Євгеній, Мовчан Ірина, Селєзньова Богдана, Полинько Катерина, Полева Ольга.

Члени комісії зазначили, що всі магістри даної спеціальності відповідально підійшли до цього важливого етапу виконання магістерської роботи, підготували цікаві та репрезентативні постери.
Проведений захід зорієнтував студентів-магістрів на подальшу роботу щодо завершення магістерських досліджень.

Доцент Мірзоєва Т.В.
 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook