13 ЛИСТОПАДА 10 ГРУПА 1 КУРСУ РАЗОМ З КУРАТОРОМ, АСИСТЕНТОМ КАФЕДРИ, ВЗЯЛА УЧАСТЬ В КОНФЕРЕНЦІЇ, ПРИСВЯЧЕНІЙ ПРЕПАРАТАМ НА ОСНОВІ ЕКСТРАКТІВ ЛІКАРСЬКИХ РОСЛИН

13 листопада 2019, 15:41

Конференція була присвячена підтримці здоров'ю наших братів менших за допомогою фітопрепаратів, які не містять хімічних домішок та консервантів. Представлено було значний асортимент фітокомплексів AMMA для чотирилапих вихованців для профілактики та лікування захворювань. Основний напрямок AMMA - це виробництво якісних фітокомплексів для собак та котів на основі екстрактів лікарських рослин. Основна перевага даних препаратів - це комплексна дія лікарських засобів на організм. Дані фітокомплекси містять вітаміни, мінерали, алкалоїди, глікозиди, стероїди. Варто зауважити, що рослини збираються у горах та долинах Гімалаїв, тропічних лісах Індії, на Шрі-Ланці та на інших екологічно чистих територіях. Фітопрепарати виготовляють на сучасному обладнанні, але із збереженням традиційних формул.


Основні переваги фітокомплексу: відсутність ГМО, відстутність хімічних компонентів та консервантів, відсутність токсичних елементів.
Фітопрепарати AMMA діють на більшість систем організму: сечовидільну систему, печінку та травну систему, імунну систему, опорно-рухову систему, нервову систему, репродуктивну систему.
Виробники доповідали про спеціально розроблене дозування та фасування фітопрепаратів окремо для собак малих порід та котів, а також для собак більше 20 кг. 


Куратор 10 групи 1 курсу Р. Бокотько,
староста групи Н. Демидюк,
заступник старости групи Є. Казміріді

 
 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook