Філософи на Міжнародному інформаційному тижні Еразмус+ в Україні!

12 листопада 2019 року

З 4 по 8 листопада 2019 р. Національний Еразмус+ офіс в Україні проводив Міжнародний інформаційний тиждень програми ЄС Еразмус+ в Україні / International Info Week of the EU Programme Erasmus+ in Ukraine (Kyiv) в межах проекту Програма ЕРАЗМУС+ у сфері вищої освіти. Для учасників програми були запропоновані різноманітні заходи теоретико-практичного характеру. Їхньою метою було презентувати головні можливості програми еразмус+ для організацій з України; презентувати міжнародний вимір Програми від Виконавчого агентства з питань освіти, аудіовізуальних засобів і культури (ЕАСЕАС, Брюссель); ознайомити слухачів з відкритими можливостями та статистикою участі України в Програмі ERASMUS+ ELIGIBLE KEY ACTIONS.

 

Міністерством освіти і науки України були запропонувані національні пріоритети для конкурсів Еразмус+, а також розглядались можливості щодо активного залучення МОН України до впровадження проєктів. Обговорювались також молодіжні стратегічні проекти до 2030 р. Висвітлювалась діяльність НЕО в Україні. Цікавою стала тема впровадження та подальшої долі проєктів-переможців, в межах якої відбулося спілкування з представниками різних організацій, які мають досвід участі в європейських проектах, зокрема проекті Жан Моне.

 

 

Для викладачів кафедри філософії було надзвичайно цікаво довідатись про можливості для участі всіх типів організацій, які працюють у сферах - освіти (середньої, професійно-технічної, вищої, освіти дорослих), професійної підготовки, молоді та спорту, а також для бізнесу і не тільки, які відкриті в межах програми Еразмус+. До того ж – приємна дрібничка – традиційно учасникам заходу роздавались еко-торбинки з роздатковими матеріалами за програмою заходів.

Валентина Культенко,
доцент кафедри філософії

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook