Викладачі-філологи взяли участь у 3 Форумі фахівців англійської мови

11 листопада 2019 року
     8-9 листопада відбувся 3 щорічний міжнародний Форум фахівців англійської мови (3rd Forum for ELT Professionals), в якому взяли участь доценти кафедри романо-германських мов і перекладу Любов Козуб, Броніслава Рубінська, доцент кафедри іноземної філології і перекладу Оксана Захуцька та старший викладач кафедри англійської мови для технічних та агробіологічних спеціальностей Анжеліна Поліщук.

     Форум організований Міжнародним освітньо-методичним центром Pearson-Dinternal Education за підтримки низки вітчизняних і міжнародних організацій, зокрема Міністерства освіти і науки України, Інституту вищої освіти, Києво-Могилянської академії, British Council, IATEFL, ILAC та ін. Цьогорічний Форум був присвячений темі реформ вищої освіти в Україні з урахуванням впровадження Стратегій сталого розвитку «Україна-2020». Захід зібрав понад 500 учасників з різних куточків країни, а також фахівців з Польщі та Великої Британії, які не лише ділилися своїм педагогічним досвідом, а й два дні активно проводили тренінги з учасниками Форуму.

     Спеціальним гостем Форуму став відомий дослідник-практик англійської мови – Роб Дін (Rob Dean), який акцентував увагу на тому, що за результатами низки досліджень лише 11% роботодавців уважають, що заклади освіти ефективно готують студентів до майбутньої професії, на противагу 96%, що відображають думку наукових співробітників, які переконані, що вони дають студентам усі необхідні знання для їхньої професії.

     Спікерами Форуму були також Шон Гарті (Sean Harty), засновник і директор Міжнародного освітнього центру Pearson-Dinternal, представники Лондонської школи англійської мови Грем Джонс (Graham Jones), Кейт Ллойд (Kate Lloyd), Кеті Фадж (Katie Fudge), Кріс Кірбі (Kris Kirby), академічний консультант в компанії Pearson-Dinternal. Приємним сюрпризом від організаторів Форуму став розіграш лотереї – 4-денної поїздки у Лондон, а також численні призи для учасників заходу.

     Два дні роботи Форуму були насичені цікавими виступами, зустрічами, дискусіями, спілкуванням з однодумцями. Дякуємо організаторам за захід, проведений на такому високому рівні, та чекаємо подальших зустрічей.

Любов Козуб,
доцент кафедри романо-германських мов і перекладу,
Оксана Захуцька,
доцент іноземної філології і перекладу
 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook