Співробітники кафедри організації підприємництва та біржової діяльності прийняли участь у міжнародному конгресі «SCIENCE FOR SUSTAINABLE DEVELOPMENT»

11 листопада 2019, 9:39

Доцент кафедри організації підприємництва та біржової діяльності Кириченко Анастасія Володимирівна виступила з доповіддю на тему: «Добровільне особисте страхування у вирішенні проблем здоров'я та довголіття» на міжнародному конгресі «SCIENCE FOR SUSTAINABLE DEVELOPMENT», який відбувся 10-11 листопада 2019 року в м. Київ (вул. Володимирська, 55, Великий конференц-зал Національної академії наук України).


Конгрес було присвячено всесвітньому дню науки. Місією конгресу у відповідності до завдань Всесвітнього дня науки, які було визначено ООН та ЮНЕСКО було визначено: підвищити поінформованість суспільства про значення науки для сталого розвитку людської цивілізації, посилити національну і міжнародну прихильність використанню науки на благо суспільства,  привернути увагу до викликів, з якими зіштовхується наука, а також збільшити підтримку наукової діяльності, сприяти розвитку міжнародних наукових досліджень заради сталого розвитку людства.

Міжнародний конгрес «SCIENCE FOR SUSTAINABLE DEVELOPMENT» включав в себе такі секції:

1.                Наука – основа цивілізації. Культура, історія і філософія науки.

2.                Наука заради вирішення екологічних проблем.

3.                Наука заради вирішення проблеми здоров’я та довголіття.

4.                Наука заради вирішення енергетичних проблем людства.

5.                Наука заради вирішення продовольчих проблем.

6.                Наука заради вирішення сировинних проблем.


За підсумками конгресу протягом місяця буде опубліковано в електронному вигляді збірник матеріалів конгресу та, теж в електронному вигляді, деталізована програма конгресу з вказівкою всіх доповідачів та тем доповідей. Матеріали та програма буде оприлюднена на сайті організатора та надіслано учасникам.

 Руслан Любар

доцент кафедри організації підприємництва та

біржової діяльності

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook