Inspired by recent trends in English language teaching at 3rd Forum for ELT Professionals

10 листопада 2019 року

8-9 листопада 2019 року у Києві відбувся 3rd Forum for ELT Professional під назвою: «Reforming higher education in Ukraine». Захід вже третій рік поспіль організовують міжнародний освітньо-методичний центр «Dinternal Education» та найбільше у світі видавництво освітньої літератури «Pearson». Мета Форуму ‒ висвітлення сучасних тенденцій, концепцій та матеріалів тематичних розробок для забезпечення українським студентам кращих умов навчання.

Доцент кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту Олена Юріївна Сова, яка викладає у Національному університеті біоресурсів і природокористування України дисципліни іноземною мовою, з професійним інтересом долучилася до роботи Форуму.

Відкривав пленарне засідання Sean Harty (Founder & Managing director, Dinternal Education), який зробив акцент на розгляді процесу реформування державної політики України в галузі освіти та науки, і запропонував власне бачення концепції «change the future».

  

Спікери демонстрували креативні підходи до спонукання студентів взаємодіяти із викладачем, освітні новації для зацікавленості аудиторії у вирішенні поставлених на занятті завдань. Особливо запам’яталася презентація Rob Dean (Independent international teacher trainer and Academic consultant, Pearson) про «soft and hard skills».

 

  

  Отримані «fresh ideas and ready-to-use cases» будуть впроваджуватися к.е.н. Совою О.Ю. у навчальний процес для студентів кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту.
Викладачі кафедри постійно слідкують за появою прогресивних педагогічних технологій і творчих інноваційних методик навчання, встановлюють робочі зв’язки з представниками інших закладів вищої освіти та освітніх організацій.

Колектив факультету аграрного менеджменту завжди в центрі подій!

 

Олена Сова,
доцент кафедри виробничого та
інвестиційного менеджменту

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook