Відбувся День відкритих дверей

4 листопада 2019 року

 31 жовтня та 1 листопада 2019 року в НУБіП України проходили Дні відкритих дверей. Університет гостинно зустрічав випускників шкіл, коледжів і технікумів. Проведення Днів відкритих дверей – в університеті вже традиція, що дозволяє всім зацікавленим абітурієнтам ближче познайомитися з закладом вищої освіти. Активним учасником заходу була й кафедра економіки підприємства ім. проф. І.Н. Романенка.

Спочатку випускники різних закладів освіти відвідали 3-й навчальний корпус, де мали нагоду послухати виступ ректора університету Ніколаєнка С.М. Шановний ректор наголосив, що наш виш – це університет наук про життя, а життя не варто боятися – потрібно постійно йти йому назустріч, підкреслив він.

Потому абітурієнти перемістилися на факультети й кафедри. Так, колектив кафедри люб’язно зустрічав випускників спеціалізованої школи №53, гімназії «Академія» й гімназії №179 м. Києва та Мукачівського Державного Аграрного Коледжу.


Викладачі кафедри економіки підприємства ім. проф. І.Н. Романенка в довірливій і доброзичливій атмосфері ознайомили молодь з особливостями навчання в університеті, окреслили перспективи працевлаштування і детально розповіли про умови вступу на кожну спеціальність. Загалом, викладачі кафедри надали абітурієнтам максимум корисної інформації.

Характерною особливістю спілкування був індивідуальний підхід до кожного абітурієнта. 

Доцент Мірзоєва Т.В.

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook