Один день із життя ТОПового студента для студентів-фінансистів!

3 листопада 2019 року

        З метою поглиблення вивчення банківських дисциплін та на запрошення ПриватБанку студенти 1 курсу (скороченого терміну навчання), 4 курсу та магістри спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування» разом з викладачами кафедри Банківської справи та страхування - Оленою Жаріковою та Русланою Мамчур прийняли участь у квесті «Один день із життя ТОПового студента».

 

Організатором заходу та модератором квесту була Неля Гребініченко, керівник напрямку трудових ресурсів Центрального відділення Печерської філії КБ «ПриватБанк», на території якого протягом жовтня проводився захід.

Зазначений проект ПриватБанку розроблено спеціально для студентів – користувачів сучасних банківських продуктів. Учасникам квесту пропонується серія цікавих різнопланових завдань банківської тематики та вручення креативних призів. Квест проводився одночасно на території всієї України, в ньому взяли участь 44 команди із 22 міст України.

НУБіП України представляли 2 команди: «Фітоняшки» та «Аграрна Еліта». Обидві команди набрали максимальну кількість балів – 100 зі 100, проте «Фітоняшки» зробили це на 10 хвилин швидше. Всі учасники квесту яскраво проявити себе у командній роботі, підвищили фінансову грамотність та отримали масу задоволення.

Викладачі кафедри банківської справи та страхування вдячні Нелі Гребініченко за запрошення та отримані незабутні враження.

Руслана Мамчур,

доцент кафедри банківської справи та страхування 

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook