Співпраця кафедри технологій та дизайну виробів з деревини з компанією «Меблеві технології»

3 листопада 2019 року
     На закордонні меблеві виставки з України їздять зазвичай не для того, щоб представити свої товари (хоча буває і таке), а щоб подивитися, що відбувається в світі і що нас чекає в майбутньому. Хочемо ми цього чи ні, але законодавцями мод в меблевій індустрії, в тому числі і офісної, зараз є три європейські країни – Німеччина, Італія і Франція.

     Міжнародна виставка «SICAM» – це показ компонентів, технологій та аксесуарів для меблевої промисловості, що вудбувається у маленькому, чепурному і неймовірно затишному містечку Порденоне. З 2009 року тут, на SICAM, раз на рік збирається меблева еліта з усього світу, щоб себе показати і на інших подивитися, навести нові й закріпити старі ділові контакти.

  

     Щороку виставка дивує відвідувачів усе новими меблевими новинками, оригінальними і просто непередбачуваними з року в рік. Чимало українських представників галузі вирушають до Італії. Цьогоріч за ініціативи власника компанії «Меблеві технології» Андрія Завальнюка, доцент кафедри технологій та дизайну виробів з деревини Юрій Лакида приєднався до великої команди клієнтів фірми у поїздці на виставку.

     Продовженням поїздки стало відвідування виробничих потужностей італьянських виробників фурнітури - «Domus Line».

Щиро дякуємо Андрію Завальнюку за допомогу в підвищенні кваліфікації співробітників кафедри!

Ольга Баранова,
старший кафедри технологій та дизайну виробів з деревини

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook