ФАКУЛЬТЕТ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ ТА УПРАВЛІННЯ ЯКІСТЮ ПРОДУКЦІЇ АПК ВІДКРИВ ДВЕРІ ДЛЯ ШКОЛЯРІВ І ВИПУСКНИКІВ КОЛЕДЖІВ З УСІХ КУТОЧКІВ УКРАЇНИ

1 листопада 2019 року
м. Київ, НУБіП України, начвальні корпуси 3, 12

 

Факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК взяв активну участь у проведенні Дня відкритих дверей для майбутніх студентів, які завітали до НУБІП.

Основними гостями заходу стали більше 30 осіб школярів, батьків, вчителів та студентів коледжів з Києва та різних куточків України, а саме:

- Прилуцька ЗОШ І-ІІІ ст. №2;

- Броварська ЗОШ І-ІІІ ст. №7;

- Київська гімназія №283;

- Миронівський академічний ліцей №2;

- Терезинський НТО І-ІІІ ст.;

- Хмельницький торгово-економічний коледж;

- Середня загальноосвітня школа № 215, м. Київ;

- Гусятинський коледж ТНТУ ім. І. Пулюя;

- Коледж ресторанного господарства НУХТ, м. Київ;

- Іллінецький аграрний коледж, Вінницька обл.;

- Технолого – економічний коледж Білоцерківського НАУ, Київська обл.;

- Вище професійне училище №10, м. Київ;

- Бориспільський навчально–виховний комплекс “Гімназія“ Перспектива” – загальноосвітня школа I-II ступенів, Київська обл.;

- Городищенський коледж Уманського національного університету садівництва, Черкаська обл.

Після зустрічі ректора Станіслава Ніколаєнка з учнями, продовжилось спілкування на кафедрах та лабораторіях факультету, де їх зустріла декан Лариса Баль-Прилипко, яка розповіла про переваги навчання на факультеті, наукову та громадську діяльність, історію факультету та відповіла на запитання гостей. 

 

Особлива увага була зосереджена на матеріально-технічній базі кафедр факультету, наявності сучасного лабораторного забезпечення.

Абітурієнти ознайомились з навчальними лабораторіями кафедр, основними дослідженнями, які проводяться у лабораторіях.

 

 

Особливий інтерес у майбутніх абітурієнтів викликали дослідження перевірки якісного складу молока: вмісту жиру, білку, води, сухого знежиреного молочного залишку та температури замерзання, які вони власноруч могли провести на експрес-аналізаторі Еkomilk.

Також відвідувачі, за участю викладачів факультету, мали можливість власноруч здійснювати вимірювання фізико-хімічних показників (рН, окисно-відновний потенціал) якості найбільш поширених напоїв – Coca-cola, Fanta та питної води; проводити оцінку якості фруктів та овочів на вміст нітратів.

Також перед присутніми виступив заступник голови студентської організації факультету Даніїл Маліков, який акцентував увагу на студентському житті, культурно-масових заходах, які проводяться на факультеті, студентському самоврядуванні та умовами проживання у гуртожитку.

Протягом дня гості дізналися про правила прийому до НУБіП України та вимоги до вступу на спеціальності 181 «Харчові технології», 229 «Громадське здоров'я», поласували смаколики з гарячим чаєм та кавою і у неформальній обстановці поспілкувалися зі студентами та випускниками факультету.

 

То ж чекаємо абітурієнтів у студентських лавах факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК НУБіП України. До зустрічі!

 

Наталія Слободянюк,

заступник декана факультету харчових

технологій та управління якістю продукції

 

 

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook