AgroComplex-2019 відвідали студенти економічного факультету

3 листопада 2019 року
      У період з 29 по 31 жовтня 2019 року Міжнародний виставковий центр став ареною для демонстрації передових технологій та інновацій вітчизняного аграрного бізнесу на Міжнародній виставці «AgroComplex - 2019». У день відкриття виставку відвідали студенти економічного факультету 1 курсу спеціальності «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність».

     Виставка традиційно проходить 1 раз на два роки, цьогорічна ж зібрала понад 400 компаній переважно з України, США, Німеччини, Франції, Голландії, Фінляндії, Туреччини, Кореї, Китаю, Індії.

     Особлива цікавість наших бакалаврів була зосереджена навколо нових можливостей, бізнес ідей у підприємництві та міжнародних інвестицій у нові технології і розробки для аграрного бізнесу. Адже, майже третина першокурсників, яка обрала НУБіП України та спеціальність «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» не з перших уст знають про особливості і складнощі ведення їхнього сімейного бізнесу в різних галузях аграрного сектору.

  

   Необхідно зазначити, що виставка «AgroComplex - 2019» надала можливість студентам ознайомитись з експозиціями, виділеними у декілька сегментів за виробниками та розробниками:
1) національної сільськогосподарської техніки України (Ривок до якості 2019);
2) програмного забезпечення, смарт-рішень, цифрових технологій для точного землеробства (IT- corner 2019);
3) міжнародного ринку біоенергетичних технологій та альтернативної енергетики в агробізнесі (AgroEnergyDAY 2019);
4) технологічних рішень для захищеного ґрунту (Тепличний бізнес України 2019);
5) спеціалізованих фермерськими господарств (Local to Global);
6) продукції і обладнання для бджільництва (Продуктивне бджільництво).

     У ході знайомства з матеріалами та технічними засобами, в епіцентрі виставки бакалаври також завітали до експозиції лідера в галузі вищої освіти на аграрному ринку країни – НУБіП України.

     Відвідування виставки посприяло також налагодженню нових контактів з аналітичними видавництвами на аграрному ринку, такими як AgroOne, Аграрник, АгроPRO та іншими, а також Медовою біржою – спеціалізованим майданчиком для торгівлі медом та продуктами бджільництва.
     Усі три дні виставки насичені багатьма подіями та цікавими спікерами, тому рекомендуємо долучитись до даного заходу і іншим студентам!

Валентина Яворська,
доцент кафедри організації
підприємництва та біржової діяльності
Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook