ПРОВЕДЕНО ПЕРШИЙ ДЕНЬ ОСІННЬОЇ ШКОЛИ ЮНОГО ВЕТЕРИНАРА-2019

29 жовтня 2019, 14:37

Вперше учні сьомих класів шкіл Голосіївського району (м. Київ) розпочали заняття у осінній школі юного ветеринара-2019 на базі кафедри  терапії і клінічної діагностики.

 
 
Юні слухачі освоюють початковий рівень школи юного ветеринара.  До програми занять включено презентацію факультету ветеринарної медицини НУБіП України,  напрямів наукової роботи і  практичної діяльності  лікаря ветеринарної медицини. 
 
 
Під час освоєння модулю «Особливості роботи лікаря-терапевта» слухачі знайомляться з класичними методиками та сучасними приладами для клінічного дослідження тварини.
  
Модуль «Особливості роботи лікаря-репродуктолога»  було проведено на кафедрі акушерства, гінекології та біотехнології відтворення тварин. Учні ознайомились зі способами відтворення потомства тварин  та провели мікроскопічне дослідження  біологічного матеріалу в умовах навчальної лабораторії кафедри.
  
Також проведено модуль «Анатомія-базова наука для лікаря ветеринарної медицини» з відвідуванням музею анатомії кафедри анатомії, гістології та патоморфології тварин імені академіка В. Г. Касьяненка.
  
Отже, цей насичений знаннями день з успіхом завершено. Кафедра терапії і клінічної діагностики щиро вдячна за участь у проведенні першого дня заходу  доцентам кафедри акушерства, гінекології та біотехнології відтворення тварин  Бородині Валентині Іванівні і Мазуру Валерію Миколайовичу, доценту кафедри анатомії, гістології та патоморфології тварин імені академіка В. Г. Касьяненка Стегнею Миколі Михайловичу, старшим лаборантам кафедри терапії  клінічної діагностики Омельчуну Сергію Івановичу, Лозовій Лесі Василівні, лікарю-ординатору Дробот Марині Вікторівні, аспіранту Корнійчук Юлії  Василівні та студенту магістратури Атаманюку Олександру. 
              Доцент кафедри терапії клінічної діагностики Н.Г. Грушанська 
 

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook