День майбутнього в коледжі!

30 жовтня 2019 року

 Відокремлений підрозділ Національного університету біоресурсів і природокористування України «Бобровицький коледж економіки та менеджменту
ім.О. Майнової» впродовж 128 років свого існування впевнено підтверджує імідж стабільного навчального закладу, який випускає конкурентноспроможних висококваліфікованих фахівців.

На власні очі побачити реалії сьогодення, отримати вичерпну інформацію про перспективи й переваги отримання фахової передвищої освіти, неформально поспілкуватися, відчути себе частиною великої коледжанської родини – все це можна було отримати на Дні майбутнього, який традиційно відбувся у кінці жовтня. Численні відвідувачі - випускники та молодь Бобровицького, Носівського районів Чернігівської області, які завітали в коледж, зробили цікаві для себе відкриття.

Цього разу колектив коледжу приймав гостей у новому форматі. В фойє транслювалася інформація про студентське життя, про навчальний заклад, пропонувалась рекламно-поліграфічна продукція, проводилося анкетування. Разом з студентами, які виступали у ролі екскурсоводів молодь відвідала сучасні аудиторії, кабінети, навчальні лабораторії, музей. Знайомство з навчально-матеріальною базою коледжу допомогло майбутнім абітурієнтам, їх батькам, вчителям більш детально дізнатися про умови та перспективи, які гарантує навчання в коледжі, з досягненнями викладачів циклових комісій, дало можливість отримати відверті вичерпні відповіді на всі питання щодо вступу, навчання і проживання, відвідування секцій, виставок, участі в конкурсах, олімпіадах та переконатися, що це справді вищий навчальний заклад майбутнього.

В рамках Дня відкритих дверей відбувся семінар директорів та заступників директорів з навчально-виховної роботи ЗЗСО району, модераторами якого були Ольга Василівна Гордієнко, директор коледжу та Людмила Володимирівна Панасюк, начальник управління відділу освіти Бобровицької міської ради.

З круглим столом учасники обговорили питання: «Становлення професійної освіти як відповідь на виклик ринку праці» (доповідач Петренко Ю.В., заступник директора з навчальної роботи коледжу); «Перспективи дуальної освіти: виклики чи вимога сучасності» (доповідач Філатова В.Л., завідувач технологічного відділення); «Співпраця закладів фахової передвищої освіти із загальноосвітніми закладами середньої освіти» (доповідач Мартишевська В.Г., головний спеціаліст відділу освіти Бобровицької міської ради). Приєднались до обговорення Барінова Л.І., заступник директора з виховної роботи Бобровицького ліцею та Гончар Ю.А., заступник директора з навчальної роботи Озерянського ЗЗСО I-III ст. та інші учасники.

З метою обміну досвідом на семінар завітали випускники коледжу, а нині студентки Національного університету біоресурсів і природокористування України Анна Доронова та Андріана Падалка. Прийняли участь у обговоренні здобуття фаху у формі дуальної освіти і студенти IV курсу Катерина Масляєва та Анна Копил.

Дуже оригінально і незвично презентували обрані спеціальності вчорашні школярі, а сьогодні, студенти. Здивували різномаїттям переробки рослинницької продукції, хлібобулочними виробами, зеленими сходами та золотистими снопами представники спеціальності «Агрономія». Лісники, як справжні знавці лісу, продемонстрували всі свої багатства: сучасні технології вирощування грибів, недеревні ресурси лісу у вигляді фруктових букетів, лісових ягід, плодів, березового соку. Майбутні технологи представили зразки тваринної продукції в оригінальному оформленні, запросили на дегустацію крафтових сирів, запашного сала, квіткового меду.

Менеджери під час живого спілкування розкрили особливості своєї обраної спеціальності, впевнено демонструючи свою комунікабельність та переконаність. Бухгалтера, фінансисти та підприємці , незважаючи на те, що ці професії пов’язані, в основному, з діловими паперами, актами, звітами «розбавили» свою експозицію сувенірами-банкнотами, печивом у вигляді номіналів грошей, солодощами-монетами.

Вразила гостей виставка творчості «Осіннє мереживо». Йдучи до актової зали незвичним коридором, що був наповнений осінніми композиціями кожен із гостей відчув красу осені, неповторність, незбагненність її кольорів.

В актовій залі коледжу ведучі Мілана Бурденко та Богдан Дурицький запросили всіх гостей переглянути відео презентації семи спеціальностей , перевагами, актуальності цих професій на ринку праці, насолодитися зворушливим виконанням пісні «Вчителько моя» Катерини Лози, граціозними рухами і вмілими підтримками танцювального дуету Ілони Швидкої та Владислава Лесенка. Подарував гостям новий заряд енергії і оптимізму Ілля Ярема, а Андрій Клапчук розчулив глядачів до сліз піснею про маму.

Зустріч у стінах коледжу стала чудовою можливістю для всіх присутніх впевнитися та остаточно визначитися з вибором навчального закладу,адже ми пропонуємо не лише широкий спектр спеціальностей для здобуття високоякісної освіти, але вміння цікаво проводити дозвілля, відпочивати, берегти славні традиції нашої Альма-матер. Ми впевнені, що саме у нашому навчальному закладі кожна особистість має можливість не просто отримати професійні знання, а й розкрити власний потенціал.

  

  

   

  

  

Алла Коник, відповідальний секретар приймальної комісії

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook