Зустріч студентів та викладачів з головою Регламентного комітету Ради Європи

30 жовтня 2019 року
механіко-технологічний факультет

 

  24 жовтня 2019 року в 11 корпусі аудиторія 202  викладачі та студенти механіко – технологічного факультету мали зустріч з головою Регламентного комітету Ради Європи, членом Литовського парламенту, дипломатом Егідіусом Варейкісом.

    Темою розмови були досить актуальні питання про сучасну геополітичну ситуацію у світі, виклики, які стоять перед нашою країною та шляхи повернення окупованих територій. Маючи досвід у вирішенні спірних територіальних питань, деокупації і демілітаризації, пан Варейкіс надав пояснення про місце України у сучасному світовому політикумі, про можливі сценарії припинення військових дій на сході країни та про основні пріоритети, які кожна нація ставить за головну мету свого розвитку.

Розмова була насичена багатьма питаннями до гостя від молодих інженерів, особливо, про економічні відносини між країнами,     НАТО, формулу Штайнмаєра та перспективи формування сучасної світової політики.

 
 

      Це вказує на необхідність організації подібних зустрічей, які допомагають знаходити істину та орієнтири в насиченому інформаційному просторі.

 




Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook