Пізнавальний, цікавий, веселий і динамічнний квест у науковій бібліотеці

30 жовтня 2019, 9:00

29 жовтня  студенти 12групи І курсу ФВМ під керівництвом куратора здобували знання в науковій бібліотеці НУБіП України.


У інформаційно-бібліографічному відділі студенти ознайомились зі структурою бібліотеки, наявними підрозділами, міжнародними базами даних, бібліографічними покажчиками.

Завідувач відділу Сідько Лариса Костянтинівна розповіла першокурсникам про електронний каталог та доступ до повнотекстових документів в локальній мережі університету. Студенти на практиці закріпили отримані знання, тут же, за комп’ютерами, скачавши необхідні їм матеріали (робочі зошити, методички, посібники тощо). Консультувала їх також завідувач сектором інформаційно-бібліографічного обслуговування Артюх Людмила Миколаївна.

Заступник директора з наукової та бібліотечної роботи Маркова-Пипко Неллі Юріївна провела для студентів квест, від якого вони були просто в захваті!

Студенти поділились на дві команди для виконання ряду завдань по знаходженню ключових слів. Серед великого масиву інформаційних блоків бібліотеки, відвідавши різні локації (серед яких і книгосховище бібліотеки і каталожна кімната), відгадавши загадки, студенти склали дві фрази про наукову бібліотеку.

Обидві команди впорались із завданням. Перша група це зробила швидше і точніше! Переможці отримали смачний подарунок, а друга команда отримала лист на згадку. Однак ніхто не був ображений. Цукерки поділили порівну між усіма учасниками квесту.

Велика вдячність працівникам бібліотеки за цікаву зустріч, корисну інформацію й постійну готовність допомогти у плаванні по безмежному інформаційному простору!

 

З повагою, куратор 12 групи І курсу ФВМ,

доцент кафедри гігієни тварин та санітарії імені професора А.К. Скороходька, Кучерук Марія Дмитрівна

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook