WORLDFOOD UKRAINE 2019 очима студентів факультету харчових технологій

23 жовтня 2019 року
м. Київ, Міжнародний виставковий центр

Студенти факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК разом з викладачами Зінаїдою Буровою та Віктором Сараною відвідали міжнародну виставку WorldFood Ukraine 2019 —найбільшу в Україні виставку продуктів харчування та напоїв.

На виставці були представлені виробники та постачальники продуктів харчування і напоїв, переробні підприємства, експортери, імпортери, представники продуктового рітейлу, ресторанного бізнесу України та інших країн. 

Це одна з найулюбленіших щорічних виставкових подій наших студентів, де можна не лише ознайомитись з величезним асортиментом продуктів харчування, а й дізнатися тонкощі технології їх виготовлення та прийняти участь у численних дегустаціях. 

Студенти із великим інтересом розпитували представників фірм про тонкощі та особливості технології виготовлення різних продуктів, та ще з більшим задоволенням ласували снеками з м‘ясної та рибної сировини, спробували нові види хліба, морозива, скуштували делікатесні імпортні сири. Окреме зацікавлення викликали еко-продукти дієтичного та оздоровчого спрямування. Також цьогорічна виставка щиро вразила неймовірною кількістю різноманітних солодощів. 

 

 

Наші студенти і викладачі отримали масу позитивних вражень від виставки WorldFood Ukraine 2019 і неодмінно відвідають цей захід наступного року.
 
Зінаїда Бурова,
старший викладач кафедри
процесів і обладнання продукції АПК 

 

 

 

 

 

 

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook