Делегація міста Гуанчжоу (Китайська Народна Республіка) в стінах НУБіП

28 жовтня 2019 року
     Сьогодні, у межах візиту делегації міста Гуанчжоу (Китайська Народна Республіка, провінція Гуандун) до України, відбулася зустріч у Національному університеті біоресурсів і природокористування України. А проректор з навчальної і виховної роботи Сергій Кваша у складі офіційної української делегації зараз перебуває у Гуанчжоу.

     НУБіП, його навчально-наукову базу, міжнародні зв’язки, в т.ч. і з КНР, представив ректор Станіслав Ніколаєнко.

  

     Зі станом економічного та соціального розвитку Гуанчжоу учасників зустрічі ознайомив заступник директора комісії з нагляду та управління державними активами Муніципального уряду Гуанчжоу пан Cui Yanlun з презентацією. Про наукову та технологічну політику в Гуанчжоу та 21-ше Наукове зібрання з обміну досвідом китайських та іноземних фахівців розповів заступник інспектора Муніципального бюро науки і техніки Гуанчжоу Li Jiang.

     В обговоренні напрямів співробітництва взяли участь провідні науковці університету. Зокрема, виступили декан факультету конструювання та дизайну Зіновій Ружило, начальник науково-дослідної частини Володимир Отченашко, директор ННІ енергетики, автоматики та енергозбереження Володимир Козирський.

  

     У результаті перемовин визначено пріоритетні напрями науково-технічного співробітництва, домовлено про участь делегації НУБіП у роботі Наукового зібрання та виставки у Гуанчжоу та налагодження контактів у науково-інноваційній сфері.

Валентин Обрамбальський
 


Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook