Увага! Конкурс студентських наукових робіт

28 жовтня 2019 року
НУБіП України

 Незабаром відбудеться І тур Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з галузей знань і спеціальностей у 2019/2020 н.р. (жовтень - грудень 2019 р.)

Науковим керівникам студентських наукових гуртків НУБіП України забезпечити подання не менше двох студентських наукових робіт від кожного гуртка.

Для участі у першому турі конкурсу студент спільно з науковим керівником повинен підготувати наукову роботу з актуальних проблем у галузях знань, спеціальностей (спеціалізацій), з яких проводиться конкурс, яка є пошуковою за своїм характером, впроваджена у виробництво або застосована у навчальному процесі, не має відзнак НАН України та органів державної влади.

Студентська наукова робота має бути підготовлена відповідно до вимог положення про конкурс. Разом з роботою подаються заповнені відомості про її авторів (не більше двох авторів).

З організаційними документами, порядком проведення та умовами конкурсу можна ознайомитись за посиланнями, наведеними нижче.

З питань підготовки документів на конкурс звертатись до науково-організаційного відділу НДЧ (кім. 215, навч. корпус № 3, тел.: 527-81-54).

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook