Представниця кафедри аграрного, земельного та екологічного права ім. академіка В.З. Янчука приняла участь у роботі міжнародної конференції в університеті ім. Марії Кюрі-Склодовської в Любліні

18 жовтня 2019, 23:44

     17 жовтня на базі університету імені Марії Кюрі-Склодовської в Любліні (Республіка Польща) відбулася міжнародна конференція на тему «Національні, європейські, міжнародні стандарти правової охорони тварин». Її метою стало здійснення всебічного аналізу правових приписів, які визначають стандарти гуманітарного захисту різних категорій тварин (диких, свійських, домашніх) за міжнародним, європейським та національним законодавством.

       У роботі конференції прийняла участь представниця кафедри аграрного, земельного та екологічного права ім. академіка В.З. Янчука Національного університету біоресурсів і природокористування України – проф. Олена Гафурова. Вона була включена в науковий комітет конференції та виступила в пленарному засіданні з доповіддю на тему: «Правова охорона бджіл у процесі застосування засобів захисту рослин в Україні і ЄС». Науковець акцентувала увагу на невиконання Україною обов’язку наблизити своє законодавство про санітарні та фіто санітарні заходи щодо охорони тварин (у т.ч. бджіл) до законодавства ЄС.

 

Вікторія Ховрах,

старший лаборант кафедри аграрного,

земельного та екологічного права ім. акад. В.З. Янчука 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook