«Твоє життя – твій вибір. Твій вибір – твоя відповідальність»

25 жовтня 2019 року

Вибір професії — один із головних життєвих виборів, який здійснює людина в юному віці. Він має велике значення як для самої людини, так і для суспільства. Вибір професії — це, по суті, вибір життєвого шляху, вибір долі.
Правильний вибір професії зумовлює моральне задоволення, позитивну самооцінку, високу продуктивність праці, якість продукції. Він є точкою, в якій сходяться інтереси особистості та суспільства, поєднання особистих і загальних інтересів.
У рамках профорієнтаційної роботи студенти першого курсу Національного університету біоресурсів і природокористування України відвідали школи в яких навчались і провели цікаві змістовні зустрічі з учнями 11 класів.
Студентка першого курсу, агробіологічного факультету, Опенько Вероніка здійснила візит до Спеціалізованої загальноосвітньої школи-інтернат з поглибленим вивченням предметів гуманітарно-естетичного профілю с. Шевченкове Звенигородського району Черкаської області та надала майбутнім абітурієнтам інформацію про навчання у Національному університеті біоресурсів і природокористування України, галузі працевлаштування випускників, правила вступу, перелік дисциплін зовнішнього незалежного оцінювання, особливості організації навчального процесу.


Вішковський Владислав та Бочаров Богдан, студенти механіко-технологічного факультету, спеціальність агроінженерія, здійснили профорієнтацію у Корсунь-Шевченківському ліцеї Черкаської області. Старшокласники з цікавістю слухали інформацію про університет і ставили питання щодо умов вступу, проживання та студентського дозвілля.


Мирна Марина, студентка спеціальності агрономія, відвідала Шишацький обласний науковий ліцей-інтернат ІІ-ІІІ ступенів Полтавської обласної ради. Учні були запрошені на День відкритих дверей до університету, подякували за гарну зустріч та висловили побажання про продовження таких заходів на майбутнє.


У свою чергу студенти розмістили інформаційні буклети з відповідними контактами на дошках оголошень у школах.
Підсумком проведеної роботи стала зацікавленість старшокласників у проведенні профорієнтаційних заходів. Випускники із задоволенням планують завітати на День відкритих дверей до Національного університету біоресурсів і природокористування України.

 

Асистент кафедри англійської мови
для технічних та агробіологічних спеціальностей
Л.Л. Пилипенко

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook