Твоя майбутня професія – твій вибір!

22 жовтня 2019 року

На зустрічі учнів 10-11-х класів 18.10.19 p. у стінах своєї рідної школи зі своїми старшими друзями, а нині студнтами НУБІП України була представлена інформація про переваги навчання в престижному ЗВО України. Крім того, школярі вчилися об’єктивно здійснювати самоаналіз рівня розвитку своїх професійно важливих якостей і співвідносити їх з вимогами професій, представлених для ознайомлення, ознайомилися з вимогами до власного успішного майбутнього. Дізналися учні і про професійні тенденції ХХІ століття та як вони впливають на самореалізацію.
Успішному здійсненню ефективної профорієнтаційної роботи в середніх навчальних закладах, закріплених за гуманітарно-педагогічним факультетом, залучаються до профорієнтаційної роботи активні студенти першокурсники.
Студенти першого курсу НУБІП України Євгеній Кухаренко та Ірина Ходюк відвідали свої рідні школи: Сновську ЗОШ І-ІІІ ступенів, Сновського р-ну, Чернігівської обл., та Лопатичевську ЗОШ І-ІІІ ступенів, Олевського  р-ну, Житомирської області, де надали детальну інформацію про гуманітарно-педагогічний факультет та інші факультети НУБІП.


Доцент кафедри англійської мови
для технічних та агробіологічних спеціальностей
О. Пономаренко

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook