Відбулася чергова нарада із заступниками директорів ННІ, деканів факультетів відповідальних за виховну роботу

25 жовтня 2019 року
     Відбулася нарада за участі заступників директорів ННІ, заступників деканів з виховної роботи. 

     Нараду розпочав вступним словом проректор з навчальної і виховної роботи Сергій Кваша, який запропонував студентам приймати більш активнішу участь у спортивному житті НУБіП, а також побажав студентам розвивати себе, як творчу особистість, приймаючи участь в різноманітних заходах закладу, присутніх колег закликав надавати допомогу в організації виховного процесу та проведення дозвілля студентів. Також було розглянуто питання та стан підготовки до Дня відкритих дверей НУБіП 31 жовтня 2019 року та 1 листопада 2019 року.

     План заходів виховної роботи на листопад 2019 року висвітлив директор ННЦ ВР і СР Геннадій Ржевський. Також, повідомив колегам інформацію про організацію та підготовку проведення 76-річниці визволення Києва від фашистських загарбників.

     Про організацію і особливості проведення, умови оцінювання конкурсу «Пісенні баталії» – 2019 року доповіла завідуюча кафедрою культурології Ірина Майданюк.

     На нараді були обговорені питання функціонування постійно діючої комісії на ННІ та факультетах, а також, особливості оформлення протоколів рішення стипендіальних комісій, та своєчасного опублікування рішень на сайтах ННІ та факультетів.
     Завідувач кафедри фізичного виховання Микола Костенко відповів на питання стосовно оптимізації взаємодії роботи кафедри фізкультури та студентами.

     На нараду були запрошені голови студентських організацій факультетів, та студентських рад гуртожитків, на чолі з головою студентської організації НУБіП Олександром Павелко, які мали нагоду вступити до діалогу з керівництвом на різних рівнях і отримали відповіді на свої запитання.


Людмила Куценко,
провідний фахівець відділу виховної
роботи та студентських справ

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook