Гостинність НУБіП України

21 жовтня 2019 року

19 жовтня студенти спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування» і «Облік і оподаткування» коледжу взяли участь у «Дні відкритих дверей» кафедри «Фінанси» НУБіП України. Привітно і гостинно нас зустрів декан економічного факультету - доктор економічних наук, професор Діброва Анатолій Дмитрович, який розповів, що навчальний процес на факультеті спрямований на ефективну індивідуальну підготовку висококваліфікованого фахівця, здатного розв’язувати сучасні виробничі і наукові завдання з економіки, фінансів, банківської справи, бухгалтерського обліку, оподаткування, біржової діяльності. Навчальні плани на факультеті адаптовано до системи вищої освіти США, країн Європейського Союзу, Японії. Значна частина науково-педагогічних працівників пройшла стажування в провідних зарубіжних університетах.

В процесі ознайомлення з кафедрою, яку очолює доктор економічних наук, професор Дaвиденко Надія Миколаївна, ми відвідали навчально-наукові та виробничі лабораторії: центр компетенцій 1С; інформаційних технологій в бухгалтерському обліку; біоеконометрики і дейтамайнінгу; біржової діяльності; фінансів; AGMEMOD; TOPAS; економіки, обліку і фінансів (ВП НДГ «Великоснітинське ім. О.М.Музиченка» НУБіП України).

Осінньо-тепла погода сприяла також для екскурсії територією університету, під час якої викладачі кафедри Буряк Аліна Вікторівна, Скрипник Галина Олексіївна та Євенко Тетяна Іванівна пройшли зі студентами Алеєю Слави університету, Ботанічним садом, детально розповіли про історію 3-го корпусу. Закінчилась екскурсія ознайомленням з студентським гуртожитком №10, де проживають студенти економічного факультету.

То ж студенти коледжу отримали массу інформації про кафедру та університет, вичерпні відповіді на всі питання, які їх цікавили. І кожному уже зараз захотілось стати студентом цього чудового навчального закладу.

  

О.М.Науменко, викладач економічно-облікових дисциплін

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook