Факультет ветеринарної медицини: «Дебют першокурсника-2019» нікого не залишив без позитивних емоцій!

25 жовтня 2019 року

22 жовтня 2019 року на факультеті ветеринарної медицини відбулося свято «Дебют першокурсника-2019», на якому кожна група (а їх було 13) продемонструвала свої таланти, зокрема вміння співати, танцювати, відео-візитку та акторське мистецтво.
Цей конкурс проходив у 12 корпусі в 412 аудиторії.
Це чудове свято нам нагадало безтурботне дитинство і школу, тому що темою виступу були мультфільми, а саме «Три богатирі» (1 група), «Шрек» (2 група), «Потворний я» (3 група), «Фіксики» (4 група), «Айболить» (5 група), «Білосніжка» (6 група), «Король лев» (7 група), «Сімейка Крудс» (8 група), «Мадагаскар» (9 група), «Бременські музиканти» (10 група), «Сімейка Адамс» (11 група), «Монстри на канікулах» (12 група), «Корпорація монстрів» (13 група).

Завдяки цьому неймовірному заходу, який проходить на факультеті уже вдванадцяте, студенти мали можливість краще познайомитися між собою, адже спільна праця об‘єднує людей. Після концентру ми ще довго спілкувалися та пили чай із тортами, які наш деканат подарував  кожній групі.

Висловлюємо подяку студентській організації факультету, яка провела цей чудовий, переповнений морем позитивних емоцій та переживань, конкурс, в якому перемогла 10 група.
Кожен колектив був відзначений аплодисментами, оваціями, грамотою та солодким подарунком.
Це свято надовго залишиться у нашій пам‘яті. На факультеті ми знайшли не лише свій фах, а й справжніх друзів! НУБіП - це родина на все життя.
Щиро бажаємо всім, хто приймав участь, ще більшого натхнення, творчих здобутків та успіхів у навчанні

Студентки 7 групи Якубовська Анна й Сірик Олена

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook