Студенти 2 курсу 1 і 2 груп факультету ветеринарної медицини спеціальності «Ветеринарне забезпечення військ (сил)» відвідали ботанічний сад НУБіП України

23 жовтня 2019, 22:25

23 жовтня 2019 року студенти 2 курсу 1 і 2 груп факультету ветеринарної медицини спеціальності «Ветеринарне забезпечення військ (сил)» разом із наставниками Жуковським М.О. і Кос'янчук Н.І. відвідали ботанічний сад НУБіП України.

Настала довгоочікувана золота осінь, з дерев повільно опали різнокольорові листочки. Барвистим килимом вони вкрили землю і у ботанічному саду НУБіП України.


Дерева одягнені в жовте і багрове листя захоплюють погляд студентів-курсантів, виникає враження, ніби наш ботсад просить милуватись ним усе життя. Нашим студентам подобається спостерігати за чудовими метаморфозами природи.

Ботанічний сад НУБіП України після реконструкції став одним із найчарівніших місць Голосієво та місцем відпочинку не тільки студентів і викладачів, а й киян та гостей столиці.

Студенти-курсанти прогулялись алеями ботсаду, посиділи на зручних лавах, помилувались осінньою чарівністю, з захопленням і інтересом розглядали вирізьблені з дерева фігури лісових жителів та берегиню лісу.

Посиділи у затишних альтанках, насолодились шумом фонтану, порелаксували під звуки природи і отримала заряд енергії та сил для успішного подолання нових вершин у навчанні і військовій підготовці.

М. Жуковський, Н. Кос'янчук

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook