Впевнена перемога збірної НУБіП над командою КНЕУ на чемпіонаті м.Києва

22 жовтня 2019 року
     18 жовтня відбулися змагання 5-го туру з футболу ФАСК серед студентських команд ЗВО м. Києва.

     На футбольному полі КНЕУ ім. Вадима Гетьмана місцеві «економісти» приймали збірну команду НУБіП України. Попри те, що господарі вийшли вперед у рахунку на старті матчу та подвоїли свою перевагу реалізувавши пенальті, втримати такий рахунок їм не вдалось. Спочатку у воротах суперника відзначився Вадим Марчак (ф-т інформаційних технологій), а потім кількома досить вдалими ударами зі штрафних Олег Ставничий (ф-т аграрного менеджменту). Далі гра набула жорсткого характеру, збірна КНЕУ, намагаючись відігратися, двічі грубо порушила правила, за що була покарана пенальті. Олег Ставничий та Артем Лісовський (ф-т аграрного менеджменту) не залишили жодного шансу супернику. Перший тайм завершився на нашу користь з рахунком 5:2

     У другому періоді відрив у рахунку збільшився ще більше. У воротах збірної КНЕУ по черзі відзначилися Іван Кравченко (ННІ лісового і садово-паркового господарства), Максим Згортюк (економічний ф-т), двічі Вадим Марчак і Ігор Макаренко (агробіолгічний ф-т). Матч завершився переконливою перемогою із рахунком 10:3 на користь збірної НУБіП України, що дало змогу випередити команду «Легпром» (КНУДТ) у турнірній таблиці групи А.

     Вітаємо наших хлопців з перемогою і запрошуємо всіх вболівальників 25 жовтня о 1300 на стадіон НУБіП України підтримати нашу збірну з футболу у матчі проти збірної Національної академії внутрішніх справ України.

Микола Костенко,
завідувач кафедри фізичного виховання
гуманітарно-педагогічного університету
 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook