«День кар’єри - 2019» на Чернігівщині

17 жовтня 2019, 22:29

   Значення слова «кар’єра» у свідомості випускників шкіл вимальовується яскравими картинами їхніх майбутніх досягнень, положенням в суспільстві та пристойним матеріальним забезпеченням родини. Загалом, цей клопіткий, енергоємний процес, у великій мірі, залежить від вдалого старту, тобто, вірного вибору навчального закладу для отримання фахової кваліфікації, та від натхненного, цілеспрямованого самовдосконалення.

 

  Для допомоги майбутнім вступникам Менського району Чернігівщини у визначенні спеціальностей та навчальних закладів для подальшого навчання, 17 жовтня у міському будинку культури м. Мена, за підтримки Менського районного центру зайнятості та Менської районної державної адміністрації, відбувся захід - «День кар’єри - 2019». На заході було представлено 20 навчальних закладів різних рівнів освіти.

 

 

   Наш університет представляли доценти інженерних факультетів В. Братішко,        І. Сівак, В. Ребенко та Г. Похиленко.

 

  Дуже приємно, що НУБіП України на Чернігівщині не потребує додаткової реклами, через випускників, соціальні мережі та електронні ресурси - ми добре відомі багатьом майбутнім студентам, які свідомо розглядають наш ВНЗ для вступу.

 

  У виступі перед учнями було зазначено, що двері нашого ЗВО відкриті для всіх бажаючих навчатися, але в пріоритетному полі зору університету знаходиться, саме, якісний студент, тобто, наполегливий, який хоче сумлінно здобувати знання, розвиватися та підвищувати інтелектуальний рівень своєї особистості.

 

І. Сівак, заступник декана механіко – технологічного факультету

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook