Фізичне загартування та формування здорового способу життя студентів студмістечка

21 жовтня 2019 року
     Основними завданнями щодо формування здорового способу життя згідно програми виховної роботи "Громадянин, патріот, фахівець" - є пропаганда здорового способу життя студентів, як невід'ємного елемента загальної культури особистості, повноцінний розвиток особистості, формування її фізичних здібностей, зміцнення здоров'я, гармонії тіла й духу, людини і природи.

     В Національному університеті біоресурсів і природокористування України важлива увага приділяється фізичному загартуванню та формуванню здрового способу життя студентів проживаючих в гуртожитках студентського кампусу.

     Змагання між мешканцями гуртожитків стали вже усталеною традицією! Програма кожного змагання має свої індивідуальні особливості. Не стали виключенням і спортивні змагання організовані в гуртожитку №6, між командами поверхів, за підтримки адміністрації, вихователями деканату факультету ветеринарної медицини та студентською радою гуртожитку.

  

     Склад кожної з команд пять чоловік, з яких обов’язково дві дівчини. Змагання проводилося з шести видів, між пяти командами. А саме:
Змагання з підтягування на перекладині, склад по одному хлопцю від команди, перемогу здобула команда «КВП»
Вправу по віджиманню від лавки виконували по одній дівчині від команди, перемогу здобула команда «Спринтер»
Віджимання на брусах по 1 хлопцю від команди - де здобула перемогу команда «Кактус»
Присідання по 1 дівчині від команди – де перемогу здобула команда «КВП»
Піднімання гирі по 1 хлопцю від команди – де здобула перемогу команда «Кактус»
Перетягування канату брала участь вся команда і перемогу святкувала команда «Кактус»

  

  

     В кінцевому результаті 5 місце посіла команда 5 поверху «The Best», 4 місце посіла команда 4 поверху «Психи», 3 місце посіла команда 2 поверху «Спринтер», 2 місце посіла команда 4 поверху «КВП», 1 місце посіла команда 2 поверху «Кактус».

     По завершенню змагань всі учасники отримали чудові і цікаві смачні солодкі призи, а нагородження провили заступник завідувача гуртожитку 6 Юрій Масалович та вихователі гуртожитку Тарас Савчук і Світлана Христюк.
     Вітаємо переможців команду «Кактус» та дякуємо всім учасникам за участь у змаганнях, вболівальникам за підтримку, а також студентській раді за організацію таких змагань.

  

     Отже мотивація студентської молоді до занять фізичної культурою і спортом, пропаганда здорового способу життя, розвиток потреб у високих спотривних досягненнях, отримала своє логічне продовження, саме в таких цікаво організованих змаганнях. Отже, важко переоцінити значення і роль спорту для кожної людини. Адже систематичні тренування є запорукою здорового способу життя.

     Спорт завжди гідний повги. Він розвиває силу волі та мотивує прагнення до перемоги у всіх сферах діяльності. Тож приєднуємось до їхнього числа! До нових спортивних зустрічей! Віват спорту! Віват здоровому способу життя!

Тарас Савчук,
вихователь гуртожитку
факультет ветеринарної медицини


Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook