В університеті пройшла традиційна нарада з енергозбереження

18 жовтня 2019 року
     Відкриваючи її роботу, ректор Станіслав Ніколаєнко підкреслив: потрібна конкретна оцінка витрат по кожному об’єкту господарювання. Така ж конкретика необхідна і при перевірці відвідування занять студентами. Очільник університету також коротко поінформував про результати зустрічі з міністром освіти і науки Ганною Новосад, під час якої відстоював позиції НУБіП як базового науково-освітнього центру в Україні, необхідність подальшого виконання складових програми «Голосіївська ініціатива 2025».

 

     Про аналіз витрат енергоресурсів за вересень 2019 року в університеті доповів проректор з навчально-науково-виробничих питань і адміністративно-господарської діяльності Валерій Іщенко. Мова йшла про заміну ламп на енергоефективні: якщо в гуртожитках це вже виконано на 100%, то в начальних корпусах ще ні. Хоча до кінця року цього можна досягти. Він також проаналізував витрати холодної і гарячої води, електроенергії та газу (за останніми показниками маємо помітну економії).

  

     Проректор з науково-педагогічної роботи, міжнародної діяльності та розвитку Вадим Ткачук спинився на станові виконання плану надходжень від діяльності госпрозрахункових підрозділів за дев’ять місяців поточного року (лідери – ННІ лісового і садово-паркового господарства і факультети землевпорядкування, тваринництва та водних біоресурсів, ветеринарної медицини), надходження коштів за проживання у гуртожитках та навчання за перший семестр 2019/2020 н.р. Він зазначив, що резерви в університеті є – як внутрішні, так і з залучення міжнародних партнерів.

  

     Стан відвідування занять та необхідність підвищення навчальної дисципліни аналізував проректор з навчальної і виховної роботи Сергій Кваша. Зокрема, це стосується магістрів, які навчаються за індивідуальними графіками. Він також навів результати стандартизованої перевірки відвідування занять нинішнього дня на всіх факультетах та ННІ.

     Підбиваючи підсумки, Станіслав Ніколаєнко окреслив нагальні завдання, що стоять перед колективом. Це, зокрема, забезпечувати системну роботу, не забувати про співпрацю з роботодавцями, контроль справ у гуртожитках, дотримання дисципліни – трудової і навчальної, вдячна підтримка коледжів, які дали університету найбільше студентів з числа своїх вихованців і, безумовно, робота з покращення володіння іноземною мовою студентів, адже від цього (крім іншого) залежить їхній вступ до магістратури.

Валентин Обрамбальський
 

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook