Туристи НУБіПу вивчають екскурсійну діяльність

18 жовтня 2019 року

 

 

     Туристична діяльність в світі набуває все більшого значення. За прогнозами світової туристичної організації (СТО) у ХХІ столітті туризм стане найважливішою рушійною силою світового розвитку. В Україні – це не лише великий потенціал акумуляції фінансових ресурсів, а й міжнародний авторитет і сфера впливу в глобальному середовищі. Тому стає актуальним підготовка спеціалістів сучасної туристичної діяльності, які здатні у висококонкурентному ринковому середовищі успішно застосовувати на практиці набуті теоретичні знання.

     Саме з метою розширення практичних вмінь майбутніх спеціалістів туристичної діяльності було проведено виїзне зайняття – екскурсійний навчально-інформаційний тур "Перлини садово-паркового мистецтва Київщини" організований ННІ неперервної освіти і туризму, кафедрою аграрного консалтингу і туризму, відповідальна – Адамовська Мар’яна, асистент кафедри.

     В ході екскурсійної програми студенти під керівництвом викладачів кафедри проф. Кальної-Дубінюк Тетяни, доцентів Кудінової Ірини та Мосіюк Стефанії ознайомилися з туристко-рекреаційною інфраструктурою та можливостями рекреаційних об'єктів Київської області за маршрутом: Національний дендрологічний парк "Олександрія", плодово-ягідне господарство "Сад - Мур", ландшафтний парк "Буки".

     Отримані студентами нові знання – унікальна можливість на власні очі побачити, як відбувається класична екскурсія з застосуванням інноваційних методів її організації.

     Проведення виїзних екскурсійних практичних занять сприяє зміцненню ланцюга наука-освіта-виробництво й підвищує рівень конкурентоспроможності випускників нашого університету.

     Висловлюємо щиру подяку адміністрації університету, працівникам музею та ландшафтного парку за надану можливість здійснення цього виїзного навчального заняття.

Мар’яна Адамовська,
асистент кафедри аграрного
консалтингу і туризму

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook