Звітно-виборні профспілкові збори колективу ННІ неперервної освіти і туризму НУБіП України

17 жовтня 2019 року

    17 жовтня 2019 року відбулися звітно-виборні профспілкові збори колективу ННІ неперервної освіти і туризму НУБіП України. Засідання звітно-виборних профспілкових зборів колективу інституту відкрила голова зборів Марія Кулаєць, яка привітала всіх присутніх та оголосила порядок денний.


 

   Голова профбюро інституту – Валентина Бойсан доповіла про основні напрями роботи профсоюзної організації, ознайомила присутніх з бюджетом профкому на матеріальну допомогу за звітний період 2015-2019 рр., зупинилася на питанні його формування. Подякувала колективу за активну участь у наданні допомоги учасникам бойових дій на сході та розповіла як допомога була передана.


      Професор Марія Кулаєць відзначила позитивно діяльність профкому НУБіПУ в цілому, зауважила на подальші перспективи університету і інституту та запропонувала оцінити роботу профбюро позитивною. Тетяна Кальна-Дубінюк подякувала за роботу та побажала подальших успіхів. Оцінила роботу, як задовільною.
     Після виступу голови профбюро при обговоренні доповіді було вибрано склад профбюро. Оксана Гераймович запропонувала до складу профбюро ННІ неперервної освіти і туризму: Бойсан Валентину Євгенівну, Тетяна Кальна-Дубінюк запропонувала до складу профбюро Мосіюк Стефанію Іванівну, а Валентина Бойсан відмітила, що хотілося б бачити в складі профбюро Новакову Ольгу Данилівну.
      Присутній колектив інституту одноголосно підтримав пропозиції виступаючих, та затвердив новий склад профсоюзного комітету на чолі з Бойсан В.Є.

 

Марія Кулаєць,
голова звітно-виборних зборів

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook