Перше засідання гуртка «Біотехнологія і генетика відтворення тварин»

10 жовтня 2019 року
Кафедра акушерства, гінекології та біотехнології відтворення тварин

30.09.2019 р. в ауд.124 бл. В (стаціонар кафедри акушерства, гінекології та біотехнології відтворення тварин) відбулось перше засідання СНГ «Біотехнологія і
генетика відтворення тварин» у 2019-2020 навчальному році.
Порядок денний:
1. Затвердження плану-графіку роботи наукового гуртка на 2019-2020 н.р. (доц. Лакатош В.М.).
2. Про прийняття до гуртка нових членів.
3. Різне.
План роботи гуртка на 2019-2020 н.р. складено з урахуванням того факту, що до гуртка вступила значна кількість нових членів - студентів 1 курсу. Для них  розроблена спеціальна програма поступової адаптації до наукових досліджень з найбільш актуальних питань репродукції тварин. Вона передбачає поглиблене вивчення питань, пов’язаних із репродукцією, які розглядаються на поточних дисциплінах (анатомії, гістології, фізіології та ін.) та поступового обрання ними напряму роботи. Запланована участь гуртківців у фахових семінарах, конференціях та виставках.


Для 2-х членів гуртка, які у грудні 2019 року завершують навчання (Трохимець В. та Волощук А.), запланована презентація результатів їх роботи, а для Трохимець Л. – обрання і затвердження теми магістерської роботи.
У другому питанні були розглянуті і підтримані заяви студентів, які виявили бажання вступити до СНГ: студентки 1 курсу ОС «Магістр» (на базі ОС «Бакалавр») Трохимець Л., студентів 1 курсу ОС «Магістр» (на базі ЗСО) Васильченко Діани, Гордіон Анастасії, Злобинець Єлизавети, Каменської Марини, Кутовенко Кристини, Марценюка Сергійя, Левковича Любомира, Марчук Дарини.


Керівник СНГ доц. Лакатош В.М.


Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook