Вибір майбутньої професії разом з нами!

16 жовтня 2019 року

Напередодні свят викладачі кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту – доценти Аксентюк Мар’яна Миколаївна і Дєліні Марина Миколаївна, завітали до учнів 10-11-х класів шкіл Києво-Святошинського району та провели ознайомчі зустрічі про майбутній професійний шлях і можливості навчання у Національному університеті біоресурсів та природокористування України.

11 жовтня 2019 р. викладачі відвідали Юрівську загальноосвітню школу І-ІІІ ступенів та Тарасівську загальноосвітню школу І-ІІІ ступенів, де надали учням інформацію про навчання в нашому університеті, а саме щодо освітніх програм, можливостях отримання подвійного диплому, проходження стажування за кордоном, вартості навчання та яскравих прикладів працевлаштування наших випускників. Особливу зацікавленість із жвавим обговоренням викликали презентація і відео про навчання на факультеті аграрного менеджменту.

 

Абітурієнтам було зауважено, що протягом навчання вони матимуть зустрічі із практиками в сфері проєктного менеджменту, отримають компетентності з написання реальних проєктів і заявок та самі братимуть участь в розроблених проєктах.

В результаті зустрічі учні висловили бажання бути присутніми на Дні відкритих дверей, який відбудеться у НУБіП України 01 листопада 2019 р. А також між факультетом аграрного менеджменту та керівництвом зазначених шкіл підписано договори про співпрацю.

 

Мар’яна Аксентюк, Марина Дєліні,
доценти кафедри виробничого та
інвестиційного менеджменту

 

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook