Студенти 1 курсу 1 групи факультету ветеринарної медицини відвідали виставу "Грек Зорба", що проходила у театрі ім. І.Франка.

17 жовтня 2019, 11:00
Кафедра акушерства, гінекології та біотехнології відтворення тварин

11 жовтня 2019 р. студенти 1 курсу 1 групи факультету ветеринарної медицини, разом з куратором, відвідали виставу "Грек Зорба" у Національному академічному драматичному театрі ім. Івана Франка. 

"Грек Зорба" - це вистава, що була створена за однойменним автобіографічним романом грецького письменника Нікоса Казандзакіса. Вона поєднує в собі елементи драми та комедії, справдяючи враження на глядача глибоким і тонким сюжетом. Не дивлячись на те, що головні герої трагічно втрачають своїх коханих жінок, в центрі сюжету стоїть справжня чоловіча дружба між зовсім різними за статусом та життєвою позицією чоловіками, що цінують свободу.  Зорба - вільна людина, яка показує головному безіменному герою, що таке жити "тут та зараз", не маючи ніяких моральних рамок та заборон. Обидва герої викликають симпатію до себе, особливо на фоні з іншими жителями у селищі, де відбувалися події.

В головних ролях виступили народні артисти України Анатолій Хостікоєв (Алексіс Зорбе) та Наталія Сумська (Гортензія – Бубуліна). Студенти були зачаровані та вражені грою колективу,  декораціями та відеоефектами, які гармонійно супроводжували події на сцені, за що хочуть виразити велику вдячність театру ім. Івана Франка та акторам, які неперевершено передали характер героїв. 

Організатор заходу – Настя Гавриш. Фото – Артем Ленков.


Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook