16 жовтня 2019 року відбулося засідання Науково-технічної вченої ради Науково-дослідного інституту здоров’я тварин

17 жовтня 2019 року

16 жовтня 2019 року в залі засідань вченої ради навчального корпусу № 12 відбулося засідання Науково-технічної вченої ради Науково-дослідного інституту здоров’я тварин. Згідно порядку денного, до якого не було внесено ніяких змін та доповнень, розглядали 4 питання, а також «різне».
Питання № 1 – Про стан виконання ініціативних наукових тематик на факультеті ветеринарної медицини. Доповідала заступник голови Ради проф. Ткачук С. А. Згідно доповіді, на даний момент на факультеті виконується 22 ініціативні наукові теми. Стан виконання було визнано задовільним, а інформацію – прийнято до відома.


Питання № 2 – Про роботу локальної біоетичної комісії НУБіП України. Доповідав проф. Мазуркевич А. Й. Доповідач представив обсяг виконаної роботи щодо створення комісії, зокрема, з розробки її бази нормативних документів. Інформацію, подану доповідачем, було обговорено і прийнято до відома.


Питання № 3 – Про призначення нової ревізійної комісії НДІ здоров’я тварин. Ухвалили затвердити новий склад комісії в кількості 3 особи і персонально: голова – доц. Криворучко Д. І., члени – ас. Жуковський М. О. і ас. Палюх Т. В.
Питання № 4 – Про затвердження тем дисертаційних робіт аспірантам 2019 року зарахування. Було затверджено теми 14 аспірантам факультету ветеринарної медицини денної та вечірньої форм навчання.

У розділі «Різне» було розглянуто низку поточних питань, які стосувалися затвердження монографій, та методичних рекомендацій.

Cердюков Я. К., заступник директора
НДІ здоров’я тварин з питань студентської наукової роботи, 16.10.2019 р.

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook